Full – Bar, Restaurant

Terasa

Familia Vladoi – Vin Boutique

Podgoria Familiei Vladoi este singura sursa de struguri pentru vinurile produse in crama proprie. Via este localizata in satul Siminoc, la aproximativ 20 de kilometri de Constanta, pe colinele Murfatlarului si se intinde pe un domeniu de 19 ha.
Beneficiind de o expunere generoasa spre miazazi, un sol bogat in argile calcaroase si favorizat de briza marii, Domeniul are toate conditiile pedoclimatice necesare obtinerii vinurilor de inalta calitate.
In 2006, plantatia de vita de vie a fost innoita. Atunci au fost inlocuiti butucii trecuti de varful productiei cu butasi din soiuri moderne si valoroase din punct de vedere genetic, a fost inlocuit sistemul de sustinere, a fost instalat un sistem de fertirigare prin picurare si s-au achizitionat utilaje performante pentru executarea lucrarilor tehnologice.
Pentru a pune in valoare intregul potential al strugurilor, selectia incepe chiar din vie, unde strugurii sunt culesi manual, ceea ce permite indepartarea cu atentie a boabelor necorespunzatoare sau afectate. Pentru a evita spargerea boabelor si oxidarea mustului, ciorchinii sunt culesi in ladite. In prima etapa de procesare se realizeaza o noua sortare, pe banda. Urmeaza etapa de zdrobire si desciorchinare. Mustul care se scurge liber, nepresat, in aceasta etapa se numeste “must ravac” si este folosit pentru obtinerea gamei premium “Ravak”.
Invechirea si maturarea vinurilor rosii si a vinului alb Chardonnay se face in baricuri de 225 litri din stejar romanesc si frantuzesc, obtinandu-se gama de vinuri baricate “Pivnita Basarabilor”.

Meniu Pizza

Pizza Quatro Stagioni

32 lei

Blat 250 grame
Sos napoletan 30 grame
Mozzarella 50 grame
Șuncă presată 50 grame
Salam 50 grame
Ciuperci 30 grame
Măsline 10 grame
Oregano 2 grame

Pizza Quattro Formagi

34 lei

Blat 250 grame
Sos alb 30grame
Mozzarella 30grame
Gorgonzola 30 grame
Ementalar 30grame
Parmezan 30 grame
Brie 300 grame
Oregano 2 grame

Pizza Vibe

34 lei

Blat 250 grame
Sos napoletan 30 grame
Prosciutto 30 grame
Rucola 10 grame
Mozzarella de bufala 70 grame
Roșii chery 30 grame
Oregano 2 grame

Pizza Taraneasca

33 lei

Blat 250 grame
Sos napoletan 30 grame
Mozzarella 50 grame
Șuncă presată 30 grame
Salam 30 grame
Cârnați 30 grame
Ceapa 30 grame
Măsline 10 grame
Oregano 2 grame

Pizza Prossciuto e Funghi

30 lei

Blat 250 grame
Sos napoletan 30 grame
Șuncă presată 60 grame
Ciuperci 60 grame
Mozzarella 60 grame
Oregano 2 grame

Foccacia cu Parmezan

18 lei