Cafenea, Food-truck, Terasă, Loc de Joacă, Organizări evenimente

Despre noi

UN NOU CONCEPT
BY ABAGIU WEDDING & EVENT EXPERT

#Cafenea #Food-Truck # Terasa #Loc de joaca #Organizari evenimente

Este locul unde puteți găsi toate ingredientele petrecerii unui timp de calitate alături de prieteni. Astfel, dacă doriți să petreceți o după-amiază relaxantă, vă invitam cu drag să ne vizitați.

Aici puteți găsi o atmosferă prietenoasă, un loc în care timpul se oprește și evenimentele din viața noastră prind o altă culoare. Totul devine mai relaxant, mai confortabil și nu în ultimul rând, mult mai amical. Aici puteți lăsa grijile la intrare, puteți renunța la problemele din viața de zi cu zi și vă puteți alimenta cu energie pentru o nouă zi sau o nouă săptămână de lucru.

#goodvibes#

Începând cu luna aprilie, meniul Vibe Caffe se va îmbogăți cu o varietate de delicii noi și savuroase ‼️

Pe lângă cafeaua noastră deja celebră, veți putea să vă bucurați in curând și de croissante proaspete, breakfast-uri delicioase, bruschete aromate, burgeri suculenți și crispy-uri crocante.

Vă invităm să vă alăturați nouă pentru a savura aceste noi delicii, într-un mediu plăcut și relaxant. Vă așteptăm cu drag la Vibe Caffe!

Enjoy!

Nu este doar un bar, așa cum nu este nici un restaurant. Pentru că vrem să oferim ce e mai bun din fiecare, fără a ne pierde farmecul, rămânem o “cafenea”.