Cafenea, Bar și restaurant

Vibe Caffe

Enjoy Drinks at the Bar!

Aici puteți găsi o atmosferă prietenoasă, un loc în care timpul se oprește și evenimentele din viata noastră prind o altă culoare. Totul devine mai relaxant, mai confortabil și nu in ultimul rând mult mai amical. Aici puteți lăsa grijile la intrare, puteți renunța la problemele din viața de zi cu zi și vă puteți alimenta cu energie pentru o nouă zi sau o nouă săptămână de lucru.

Amintirea serilor de vară pe terasa unui bar vă va copleși. Veți retrăi verile trecute și veți scrie istoria noii veri. Vă veți elibera de tot ce v-a obosit, stresat sau supărat și cu siguranță veti pleca cu voie bună și noi orizonturi.

Vă vom garanta cele mai bune servicii și cea mai bună calitate a produselor. Echipa noastră muncește din greu pentru ca fiecare dintre dumneavoastră care va trece pragul cafenelei noastre să fie complet mulțumit.

Cafea in incinta “La Costa”

Piaţa de cafea de specialitate în general din România, creşte din ce în ce mai mult în ultimii ani.

Vedem diferite concepte care se dezvoltă în jurul cafelei de specialitate şi asta este excelent pentru piaţa cafelei din România. Ca dovada că oamenii se adună în jurul acestei licori magice, a doua cea mai consumată băutură din lume.

Noi ne propunem să-i încurajăm pe oameni să petreacă timp şi în cartierul lor, să se bucure de lucrurile simple şi de interacţiunea umană, orice ar însemna asta pentru fiecare – ieşitul în parc cu copilul, plimbatul căţelului, o întâlnire cu un prieten, ieșiri cu colegii în pauza de la job sau chiar o ieşire pe cont propriu, ştiind că vor întâlni o barista zâmbitoare.

Este vorba despre un proiect pornit acum doi ani când povestea cafenelei a a apărut din pasiunea pentru gustul cafelei de specialitate dar si din dorinta de a intra în industria ospitalităţii.
Această cafenea şi-a găsit locul la la începutul anului 2020, in pandemie într-un cartier din Craiova, cartier cu mult trafic fiind o zona in continuă dezvoltare, cartierul în care am petrecut multi ani.

În prezent, având în vedere noua calitate de parinte, planner evenimente dar și faptul ca avem mai multe proiecte în derulare, am preluat o și ne dorim sa oferim clienților oportunitatea de a continua povestea noastră cu aceeași energie și entuziasm, experimentând ceea ce noi numim “industria viitorului”.

În acest sens, va punem la dispoziție cafeneaua completa, înconjurată de inovație, facilități pentru copii și părinți

Long Drinks

Cuba Libre, Tranqueray London Dry Gin Tonic, Whiskey Cola, Johnnie Walker Black & Cola, Haig club & Cola, Jagermeister Cranberry, Vodka Apple Tonic Cranberry, Disaronno Cranberry, Campari Tonic, Campari Orange

Costa Coffee

Hot: Ristretto, Espresso, Long Espresso, Espresso & Milk, Doppio, Espresso Decafeinizat, Americano Coffee, Espresso Machiato, Espresso Con Panna, Flat White, Cappuccino, Cappuccino Vienesse, Cafe Latte, Moca Chocolate, Afogato

Coffee & Alcohol

Gin & Coffee Tonic, Irish Coffee, Special Baileys & Coffee

Cold Coffee

Ice Coffee, Cappuccino Freddo, Espresso Freddo, Ness Frappe, Caffe Frappe, Chocolate/Vanilla/Caramel Frappe, Strong Coffee

Fresh/Milkshake

Fresh portocale, Grapefruit, Mixt, Milkshake Banane, Oreo, Căpșuni, Ciocolată, Vanilie, Fructul pasiunii

Limonada

Limonadă simplă, Limonadă cu Mentă, Limonadă cu fructe de pădure , Limonadă cu mango și Limonadă cu pepene

Cocktail-uri Non-alcoholic:

Green Apple, Rainbow, Ice Melon, Vanilla Apple, Tranqueray Violette, Cocktail Barbie

Cocktail-uri Alcoholic:

Aperol, Campari Spritz, Mojito, Strawberry Russian, Hugo, Pasion Tonic, Amaretto Sour, Cosmopolitan, Redbull Tropical Gin, Watermelon Gin Bull